2012. szeptember 30., vasárnap

Olcsó szállás Milánóban - Hotel Kennedy


A szálloda Milánó központjától észak-keletre fekszik, a jó tömegközlekedésnek hála néhány perc alatt könnyen megközelíthető a Dóm, a Galleria Vittorio Emanuele és a Scala is. A Hotel Kennedy egy saroknyira fekszik a Corso Buenos Airestől ahol a legjobb nemzetközi divatcégek butikjai és üzletei várják a vásárlókat.

Az utcában villamos közlekedik, az 5-ös és a 33-as vonal, és a piros 1-es metróvonal állomása is csak néhány percnyire található, a Porta Venezia-nál.
A Linate repülőtértől a távolság 6 km, a 73-as busszal kell a San Babila térig menni, és innen már csak két megállónyi metróval. A Milano Centrale pályaudvar az 5-ös villamossal csak négy megállónyira van.

A szálloda közelében több gyorsétterem, pizzéria és bolt is található, a közelben fekszik a Porta Venezia park ahol meg lehet pihenni az fárasztó városnézés után. A parkban található a Planetárium és a Természettudományi és Történelmi Múzeum is.

A szálloda családi tulajdonban van, 13 szoba várja a vendégeket. Minden szoba rendelkezik telefonnal és tv-vel, néhány szobához erkély vagy terasz is tartozik, a szobák kifejezetten világosak. Az egyágyas szobákhoz közös fürdőszoba tartozik!
Parkolni a közelben lévő fizetős parkolóban lehet.